Zscaler
flow-image

Osiguravanje hibridnog okruženja uz Zero Trust

Ovaj je resurs izdala tvrtka Zscaler

Današnja radna snaga više nije ograničena fizičkim uredom. Tvrtke otvaraju resurse za rad na daljinu, kreću se prema aplikacijama u oblaku i uklanjaju pristup „prstenaste zaštite“ koji su sigurnosni timovi prije koristili. Ne možemo se više osloniti na interne vatrozide i središnje točke na mreži kako bismo analizirali prijetnje i blokirali zlonamjerni promet. Vrijeme je da se odmaknemo od principa „jarka oko zamka“. Pridružite se Kontexu dok raspravljamo o pristupu nulte razine/nula povjerenja (Zero Trust) sa stručnjacima za ovu temu: CrowdStrikeom i Zscalerom. Tijekom ove sesije razgovarat ćemo o: modelu nula povjerenja nasuprot tradicionalnog modela, ključnim kriterijima principa nula povjerenja: identitetu, stavu korisničkog uređaja i pravilima pristupa, uspostavljanju Zero Trust arhitekture, integriranju Crowdstrikea sa Zscalerom za potpunu zaštitu.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sprječavanje gubitka podataka (DLP), Sigurnost e-pošte, Vatrozid, Mrežni rad uz model „svi su nepouzdani“ (Zero Trust)