VMware
flow-image

Forbesova studija – CIO 2025.

Ovaj je resurs izdala tvrtka VMware

Koliko god oblak već bio važan, očekuje se da će oblaci sljedeće generacije i sustavi s više oblaka igrati još važnije uloge u globalnom digitalnom gospodarstvu. Dapače, 64 % CIO-a vjeruje da će infrastruktura s više oblaka pomoći ubrzati inovacije u njihovim tvrtkama u narednih nekoliko godina. U istraživanju više od 600 CIO-a koje je provela tvrtka Forbes Insights u ime VMware-a, rukovoditelji širom svijeta zamoljeni su da identificiraju svoje prioritete između današnjeg dana i 2025. godine, njihove zabrinutosti i kako se njihova uloga mijenja.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, API zaštita, Sigurnosna točka za pristup oblaku (CASB), Usklađenost s propisima korištenja oblaka, Sigurnost podataka u oblaku, Ublažavanje DDoS-a u oblaku, Sigurnost rubnih mrežnih podataka (edge) u oblaku, Sigurnost datoteka u oblaku, Upravljanje stanjem sigurnosti u oblaku (CSPM), Platforma za zaštitu radnog opterećenja u oblaku, Prošireno otkrivanje i reagiranje (XDR), Usluga sigurnog rubnog (edge) mrežnog pristupa (SASE), Upravljanje dijeljenjem podataka među aplikacijama