VMware
flow-image

Prioriteti CIO-a: prisiljavanje razvoja poslovanja

Ovaj je resurs izdala tvrtka VMware

Sada je očito da su snage koje guraju tvrtke da prihvate tehnologije za modernizaciju nezaustavljive. Svjedoci smo ovih transformacijskih snaga u gotovo svim aspektima gospodarstva, dok softver i dalje transformira svijet. Svakoj je organizaciji izazov i zadatak razlikovati se od drugih putem digitalnih iskustava koja pružaju svojim klijentima i svojim zaposlenicima. Kao dio suradnje tvrtke VMware s donositeljima tehnoloških odluka na globalnoj razini, razgovarali smo s rukovoditeljima i stručnjacima iz više od 1.200 organizacija o njihovim ciljevima, izazovima i uspjesima. Kroz ovo istraživanje pojavljuje se jasna slika tržišnih prioriteta, uključujući kako se organizacije razvijaju za budućnost i glavne izazove koje doživljavaju (i svladavaju) na tom putu.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, API zaštita, Sigurnosna točka za pristup oblaku (CASB), Usklađenost s propisima korištenja oblaka, Sigurnost podataka u oblaku, Ublažavanje DDoS-a u oblaku, Sigurnost rubnih mrežnih podataka (edge) u oblaku, Sigurnost datoteka u oblaku, Upravljanje stanjem sigurnosti u oblaku (CSPM), Platforma za zaštitu radnog opterećenja u oblaku, Prošireno otkrivanje i reagiranje (XDR), Usluga sigurnog rubnog (edge) mrežnog pristupa (SASE), Upravljanje dijeljenjem podataka među aplikacijama