Tripwire
flow-image

Pet kritičnih koraka: Kompletan životni ciklus sigurnosnog rizika i usklađenosti za vladu

Ovaj je resurs izdala tvrtka Tripwire

Održavanje sigurnosti, zaštite i usklađenosti u današnjem okruženju koje se stalno mijenja zadatak je bez kraja i konca. Za uspješno rješavanje tog zadatka, najuspješnije vladine organizacije prihvaćaju sustavni pristup koji promiče kontinuirano poboljšanje. Tripwire je vodeći dobavljač osnovnih kontrolnih sustava za sigurnost, usklađenost i IT operacije na razini vlade. Pozorno smo slušali naše korisnike kako bismo razumjeli procese koje su implementirali i time osigurali da se njihovi programi sigurnosti i usklađenosti i dalje poboljšavaju. Rezultat je filtriran u ovo izvješće o životnom ciklusu sigurnosnog rizika i usklađenosti u pet koraka, koje odgovara na pitanja: Koliko je naša mreža sigurna i usklađena? S kojim se glavnim pitanjima moramo pozabaviti već danas kako bismo poboljšali sigurnost i postigli usklađenost? Tko je odgovoran za to i kako im ide?Preuzmite ovaj detaljni vodič za smanjenje rizika i dokazivanje usklađenosti!

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, API zaštita, Sigurnosna točka za pristup oblaku (CASB), Usklađenost s propisima korištenja oblaka, Sigurnost podataka u oblaku, Ublažavanje DDoS-a u oblaku, Sigurnost rubnih mrežnih podataka (edge) u oblaku, Sigurnost datoteka u oblaku, Upravljanje stanjem sigurnosti u oblaku (CSPM), Platforma za zaštitu radnog opterećenja u oblaku, Prošireno otkrivanje i reagiranje (XDR), Usluga sigurnog rubnog (edge) mrežnog pristupa (SASE), Upravljanje dijeljenjem podataka među aplikacijama, Mrežna sigurnost, DNS zaštita, Vatrozid, Sustavi za otkrivanje i sprječavanje neovlaštenog pristupa (IDPS), Mikrosegmentacija, Kontrola mrežnog pristupa, Otkrivanje mreže i reagiranje (NDR), Testiranje sigurnosti mreže, Upravljanje pravilima sigurnosti mreže (NSPM), Analiza mrežnog prometa (NTA), Softverski definiran doseg (SDP), Objedinjeno upravljanje prijetnjama, Virtualna privatna mreža (VPN), Mrežni rad uz model „svi su nepouzdani“ (Zero Trust), Otkrivanje i ublažavanje učinka botova, Izolacija preglednika, Praćenje Dark Weba, DDoS zaštita, Otkrivanje prijevara, Sigurnosni mrežni pristupnici (SWG)