Proofpoint
flow-image

Definitivni vodič za strategiju računalno-mrežne sigurnosti e-pošte

Ovaj je resurs izdala tvrtka Proofpoint

E-pošta je vaš najvažniji poslovni alat – i današnji najčešći način isporuke zlonamjernog softvera. Ovaj esencijalni komunikacijski kanal postao je plodno tlo za današnje najveće cyber prijetnje i sve vrste prijevara. Budući da prijetnje e-poštom uglavnom ciljaju ljude, učinkovit program računalno-mrežne sigurnosti također se prvo fokusira na ljude. Izdanje iz 2022. našeg Definitivnog vodiča kroz sigurnosne strategije za e-poštu pruža detaljan pogled na najnovije prijetnje koje koriste e-poštu i kako možete upravljati njima s pristupom usmjerenim na ljude. U našem Definitivnom vodiču kroz sigurnosne strategije za e-poštu saznat ćete odgovore na sljedeća pitanja: Zašto bi e-pošta trebala biti vaš sigurnosni prioritet broj 1? Što otežava zaštitu e-pošte? Tko su mete kompromitiranja poslovne e-pošte (BEC) i kompromitiranja računa e-pošte (EAC)? Kako je sigurnost usredotočena na ljude učinkovitija i isplativija od one koja se temelji na lokacijskom pristupu?

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Reakcija na incident, Obavještavanje o sigurnosnim prijetnjama, DMARC, Šifriranje, Sprječavanje gubitka podataka (DLP), Upravljanje identitetima, Sigurnost e-pošte, Vatrozid