Ping Identity
flow-image

Autentični stručnjak nadomak ruke: PingFederate

Ovaj je resurs izdala tvrtka Ping Identity

Imati stručnjaka za provjeru autentičnosti unutar vaše infrastrukture omogućuje vam da imate jedan „izvor istine“ za potvrđivanje identiteta korisnika bilo gdje u cijelom vašem poduzeću. Ovo je temeljni pristup upravljanja identitetom i pristupom (IAM), koji održava vaše poslovanje aktivnim, skalabilnim i sigurnim, što eliminira uska grla i istovremeno stvara bestrzajna iskustva za vaše korisnike. Ovaj je dokument vodič koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz vašeg PingFederate rješenja, pokrivajući teme poput: pregled vašeg nadležnog subjekta za provjeru autentičnosti, podržani tipovi identiteta, integracija aplikacija, kao i nadahnuti načini dodjele pristupa i integracije, kako provesti snažnu provjeru autentičnosti najboljim praksama itd.Imati nadležnog subjekta za provjeru autentičnosti unutar vaše infrastrukture omogućuje vam da imate jedan „izvor istine“ za potvrđivanje identiteta korisnika bilo gdje u cijelom vašem poduzeću. Ovo je temeljni pristup upravljanja identitetom i pristupom (IAM), koji održava vaše poslovanje aktivnim, skalabilnim i sigurnim, što eliminira uska grla i istovremeno stvara bestrzajna iskustva za vaše korisnike.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije API zaštita, Upravljanje identitetima, Direktorij u oblaku, Upravljanje identitetom i pristupom (IAM), Višestruka provjera autentičnosti (MFA), Provjera autentičnosti bez lozinke, Upravitelj lozinki, Privilegirano upravljanje pristupom (PAM), Jednokratna prijava (SSO):