Optiv
flow-image

Vizualni krajolik računalne sigurnosti

Ovaj je resurs izdala tvrtka Optiv

Naš se svijet nikada nije brže kretao u smislu cyber prijetnji, inovacija sigurnosne tehnologije i ukupne poslovne transformacije. Složenost današnjeg okruženja može se činiti nesavladivom, ali neki od nas uživaju u kretanju unutar ovog modernog svijeta i pretvaranju složenosti u prednosti. U duhu stvaranja jasnoće iz kaosa, ova knjiga vam donosi neke od najuvjerljivijih, najnevjerojatnijih i najizazovnijih statistika računalne sigurnosti. Nadamo se da će ovi vizualni sadržaji pružiti novi pogled na izazove s kojima se industrija suočava i kako predlažemo da se zajedno uhvatimo u koštac s njima.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, Sigurnost podataka u oblaku, Obavještavanje o sigurnosnim prijetnjama, Sigurnost podataka, Sigurnost e-pošte, Mrežna sigurnost, Upravljanje ranjivosti, Upravljanje zakrpama