Netskope
flow-image

Fleksibilni pristupnici u oblaku: evolucija sigurnog pristupa oblaku

Ovaj je resurs izdala tvrtka Netskope

Nadležni poslovni sigurnosni timovi danas se suočavaju sa zastrašujućim zadatkom. Iako njihova temeljna odgovornost za zaštitu poslovnih podataka i resursa ostaje nepromijenjena, od njih se traži da uz to istovremeno omogućuju poslovnim timovima i pojedinim zaposlenicima da pokreću rast kroz inovacije i transformacije putem oblaka. Sigurnosni timovi danas moraju osigurati eksponencijalno sve veći broj omeđenih skupina, odnosno prostora, u svojoj mreži, imajući u vidu aplikacije u oblaku koje se kontroliraju ili ne kontroliraju, zaštitu podataka koji se kreću izvan ovih prostora i kojima sve više i sve brže pristupaju partneri i razne treće strane te kontroliranje pristupa korisnika koji sve više dolaze izvan glavnog središta preko mnoštva uređaja. U konačnici, IT organizacijama je potrebna nova arhitektura kako bi se osigurala sigurnost i zaštita višestrukih skupina/prostora. Fleksibilni pristupnici u oblaku (ECG-i) predstavljaju arhitekturu mrežne zaštite za eru oblaka. Preuzmite da biste saznali više.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, Sigurnosna točka za pristup oblaku (CASB), Sigurnost podataka u oblaku, Obavještavanje o sigurnosnim prijetnjama, Šifriranje, Sigurnost podataka, Sprječavanje gubitka podataka (DLP), Sigurnost e-pošte, Mrežna sigurnost, Vatrozid, Softverski definiran doseg (SDP), Sigurnosni mrežni pristupnici (SWG)