McAfee
flow-image

Promjenjivi krajolik računalne sigurnosti

Ovaj je resurs izdala tvrtka McAfee

Prelazak u oblak više nije izbor, već poslovna potreba. Prije se taj prelazak u oblak događao postupno, uz mnogo strategije i planiranja, ali globalna pandemija sve je to promijenila. Odjednom su organizacije trebale prihvatiti oblak kako bi omogućile distribuiranu (udaljenu) radnu snagu. Ponekad se to dešavalo tako brzo da je sigurnost bila posljednja na umu. Organizacijama je sada potrebna jedinstvena strategija za smanjivanje rizika u svim vektorima prijetnji – krajnjim točkama, mreži i oblaku. Ta strategija ne bi trebala samo nadzirati sadašnje rizika, već preusmjeravati organizacije s reaktivno na proaktivno sigurnosno djelovanje. Time se uspješnije sprječava da budući rizik postane nemoguće riješiti uz ograničene IT proračune.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, API zaštita, Sigurnosna točka za pristup oblaku (CASB), Usklađenost s propisima korištenja oblaka, Sigurnost podataka u oblaku, Ublažavanje DDoS-a u oblaku, Sigurnost rubnih mrežnih podataka (edge) u oblaku, Sigurnost datoteka u oblaku, Upravljanje stanjem sigurnosti u oblaku (CSPM), Platforma za zaštitu radnog opterećenja u oblaku, Prošireno otkrivanje i reagiranje (XDR), Usluga sigurnog rubnog (edge) mrežnog pristupa (SASE), Upravljanje dijeljenjem podataka među aplikacijama