LogRhythm
flow-image

Model zrelosti sigurnosnih operacija

Ovaj je resurs izdala tvrtka LogRhythm

Praktični vodič za procjenu i poboljšanje zrelosti vaših sigurnosnih operacija upravljanjem životnim ciklusom prijetnji (Threat Lifecycle Management). Ova bijela knjiga istražuje kako procijeniti i razvijati glavne programe Centra za sigurnosne operacije (SOC): nadgledanje prijetnji, lov na prijetnje, istraga prijetnji i odgovori na incidente. LogRhythm je razvio okvir za upravljanje životnim ciklusom prijetnji (TLM) kako bi se organizacijama pomoglo da idealno usklade tehnologiju, osoblje i procese kao podršku tim programima. Okvir TLM-a definira tehnološke sposobnosti kritičnih sigurnosnih operacija i procese radnih tokova koji su nužni za postizanje učinkovitog i djelotvornog SOC-a LogRhythmov Model zrelosti sigurnosnih operacija (Security Operations Maturity Model - SOMM) organizacijama pomaže u mjerenju učinkovitosti njihovih sigurnosnih operacija i da razvijaju njihove sposobnosti. Koristeći naš TLM okvir, SOMM pruža praktičan vodič za organizacije koje žele optimalno smanjiti svoje prosječno vrijeme za otkrivanje prijetnji (MTTD) i za reagiranje na njih (MTTR) – na taj način dramatično poboljšavajući njihovu otpornost na računalno-mrežne napade. Da biste saznali više, preuzmite odmah!

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Reakcija na incident, Obavještavanje o sigurnosnim prijetnjama, Povjerljivost, Sigurnost podataka, Antivirusni program, Mrežna sigurnost, Vatrozid, Otkrivanje mreže i reagiranje (NDR), Upravljanje ranjivosti