F5
flow-image

Zaštita aplikacija i API-ja pomoću novog rješenja WAAP-a

Ovaj je resurs izdala tvrtka F5

Sigurnost aplikacije brzo se razvija u prostoru gdje se nalaze i novi izazovi, od kašnjenja u lancu opskrbe do ubrzanog usvajanja digitalnih iskustava. Danas organizacije zahtijevaju fleksibilna rješenja koja mogu rasti zajedno sa svojim potrebama koje se brzo mijenjaju. Svoje aplikacije možete implementirati i osigurati bez odlaganja prelaskom na distribuirani oblak. Pridružite nam se u raspravi o brzini i fleksibilnosti zaštite i sigurnosti u oblaku te web aplikacija i API-ja (WAAP), a to se rješenje može odmah staviti u pogon bez režijskih troškova. Naši će vam stručnjaci pružiti smjernice o tome kako: primjenjivati, štititi i skalirati aplikacije pomoću distribuirane platforme u oblaku, zaštititi aplikacije rješenjem WAAP-a na bazi SaaS-a, zaštititi aplikacije od bezbroj prijetnji putem vatrozida web aplikacije, štititi API-je od pokušaja proboja izvana, obraniti se od napada botova, preuzimanja računa, uskraćivanja usluga i još mnogo toga, pružiti višeslojnu zaštitu od napada pomoću ublažavanja/smanjenja DDoS-a.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sprječavanje gubitka podataka (DLP), Sigurnost e-pošte, Mrežna sigurnost, DNS zaštita, Vatrozid, Sustavi za otkrivanje i sprječavanje neovlaštenog pristupa (IDPS), Mikrosegmentacija, Kontrola mrežnog pristupa, Otkrivanje mreže i reagiranje (NDR), Testiranje sigurnosti mreže, Upravljanje pravilima sigurnosti mreže (NSPM), Analiza mrežnog prometa (NTA), Softverski definiran doseg (SDP), Objedinjeno upravljanje prijetnjama, Virtualna privatna mreža (VPN), Mrežni rad uz model „svi su nepouzdani“ (Zero Trust)