BAE Systems
flow-image

Nacionalna računalska strategija UK (UK National Cyber Strategy): reakcija tvrtke BAE Systems

Ovaj je resurs izdala tvrtka BAE Systems

Nova nacionalna računalna strategija u Ujedinjenom Kraljevstvu predstavlja ključni trenutak u politici i ambicijama računalno-mrežne sigurnosti. Ovdje razmišljamo o tome što se promijenilo u posljednjih pet godina, o onome što smo naučili za to vrijeme i kako će nova strategija pokrenuti potrebne evolucije u nacionalnoj računalnoj obrani. Objavljena je nova nacionalna računalna strategija u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nakon integriranog pregleda i pet godina nakon Nacionalne strategije za računalnu sigurnosti iz 2016. godine te pridruženog investicijskog programa, nova strategija temelji se na iskustvu i uzima u obzir trenutačni kontekst, stvarajući novi put za nacionalnu računalnu obranu i zaštitu u UK. U ovom radu razmišljamo o onome što se promijenilo u posljednjih pet godina, što smo u to vrijeme naučili o izazovima kibernetičke sigurnosti te o reakciji Ujedinjenog Kraljevstva. Istražujemo kako nova strategija ima za cilj provesti stremljenja Ujedinjenog Kraljevstva da bude globalna sila na polju računalno-mrežne zaštite i sigurnije mjesto za život i rad na mreži.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, API zaštita, Sigurnosna točka za pristup oblaku (CASB), Usklađenost s propisima korištenja oblaka, Sigurnost podataka u oblaku, Ublažavanje DDoS-a u oblaku, Sigurnost rubnih mrežnih podataka (edge) u oblaku, Sigurnost datoteka u oblaku, Upravljanje stanjem sigurnosti u oblaku (CSPM), Platforma za zaštitu radnog opterećenja u oblaku, Prošireno otkrivanje i reagiranje (XDR), Usluga sigurnog rubnog (edge) mrežnog pristupa (SASE), Upravljanje dijeljenjem podataka među aplikacijama, Sigurnost podataka, Sigurnost baza podataka, Sigurnost podatkovnih centara, Sigurnost usmjerena na podatke, Sprječavanje gubitka podataka (DLP), Softver za maskiranje podataka, Upravljanje ključem za šifriranje, Sigurnost mobilnih podataka, Upravljanje tajnama, Mrežna sigurnost, DNS zaštita, Vatrozid, Sustavi za otkrivanje i sprječavanje neovlaštenog pristupa (IDPS), Mikrosegmentacija, Kontrola mrežnog pristupa, Otkrivanje mreže i reagiranje (NDR), Testiranje sigurnosti mreže, Upravljanje pravilima sigurnosti mreže (NSPM), Analiza mrežnog prometa (NTA), Softverski definiran doseg (SDP), Objedinjeno upravljanje prijetnjama, Virtualna privatna mreža (VPN), Mrežni rad uz model „svi su nepouzdani“ (Zero Trust), Upravljanje ranjivosti, Upravljanje vektorima napada, Upravljanje zakrpama, Upravljanje ranjivosti na temelju rizika, Alati za pisanje sigurnijeg kôda, Metoda za bolje shvaćanje sigurnosti, Otkrivanje i ublažavanje učinka botova, Izolacija preglednika, Praćenje Dark Weba, DDoS zaštita, Otkrivanje prijevara, Sigurnosni mrežni pristupnici (SWG)