Algosec
flow-image

Šest najboljih praktičnih načina za upravljanje sigurnošću u hibridnom oblaku

Ovaj je resurs izdala tvrtka Algosec

Tijekom proteklog desetljeća, vidjeli smo da računalstvo u oblaku uvelike prelazi s lokalnog sustava na javni oblak. Poduzeća i te kako dobro znaju vrijednost oblaka, a većina njih svoje poslovanje prebacuju u oblak što je brže moguće, posebno uzimajući u obzir pandemiju i pritisak na omogućavanje rada na daljinu. Međutim, postoje veliki izazovi povezani s prelaskom na oblak, uključujući raznolikost i širinu mrežnih i sigurnosnih kontrola te ovisnost o naslijeđenim sustavima koje je teško napustiti.

Preuzmi

box-icon-download

*obavezna polja

Pristanite na uvjete

Traženjem ovog resursa prihvaćate naše Uvjete korištenja. Svi podaci zaštićeni su našom Obavijesti o privatnosti. Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite e-poruku na adresu dataprotection@headleymedia.com.

Povezane kategorije Sigurnost u oblaku, API zaštita, Sigurnosna točka za pristup oblaku (CASB), Usklađenost s propisima korištenja oblaka, Sigurnost podataka u oblaku, Ublažavanje DDoS-a u oblaku, Sigurnost rubnih mrežnih podataka (edge) u oblaku, Sigurnost datoteka u oblaku, Upravljanje stanjem sigurnosti u oblaku (CSPM), Platforma za zaštitu radnog opterećenja u oblaku, Prošireno otkrivanje i reagiranje (XDR), Usluga sigurnog rubnog (edge) mrežnog pristupa (SASE), Upravljanje dijeljenjem podataka među aplikacijama